capsal_lletralandia

Benvinguts a Lletralàndia!

El Castell de Lletralàndia és una eina motivadora de suport a l’aprenentatge dels processos de lectura i escriptura. Durant els anys d’aplicació que han precedit a la seva publicació, ha tingut una bona acollida per part de profesionals i infants en l’àmbit de l’educació infantil i també com a eina mediadora en tasques de reeducació i de reorganització dels processos de la llengua escrita en l’àmbit de les dificultats d’aprenentatge.


Pauta publica aquesta eina i proposta didàctica amb la intenció de fer-la conniexer i posar-la a disposició de la comunitat en els diferents entorns educatius i terapèutics.

El Castell de Lletralàndia conecta amb l’infant a través del món màgic dels contes. El nen/a descobrirà les lletres i el seu corresponent so o sons, així com també les diferents possibilitats de combinació per formar síl·labes i paraules de significats diferents. D’una forma totalment lúdica, el nen/a pot adquirir una bona consciència fonètica i fonològica, aspectes imprescindibles per poder realitzar un adequat aprenentatge lector i escriptor.

A la Montse Miquel i Castellsagué li hem d’agrair la seva sensibilitat i encert a l’hora de plasmar l’essència dels personatges dels contes amb les seves magnífiques il·lustracions. Podeu trobar més informació sobre la seva obra a: www.montsemiquel.com.

Descarrega’t els personatges!

descarrega_personatges_ok

Com funciona aquest llibre?

Hi havia una vegada un castell on hi vivien un Rei, una Reina i una Princesa. Portaven una vida molt tranquil·la fins que va aparèixer un fantasma a la torre més alta! A partir d’aquí comencen un seguit d’aventures relacionades amb l’aparició de nous personatges, cadascun amb la seva història particular, on conflueixen emocions, fets i circumstàncies vinculats a diferents sons de la parla. Aleshores, les relacions d’amistat entre els personatges, determinaran combinacions entre aquests sons amb la conseqüent descoberta de la creació i diferenciació de petites unitats i paraules amb significat.

On puc comprar Lletralàndia?

De moment el llibre es pot adquirir al Centre Psicopedagògic Pauta.
C/Bernat Boades 70. 17005 Girona